Ja å syrran

183223-31


Häromdan var jag å syrran på Botaniska. Spanade in alla fina blommor och näsduksträdet.
Min syster är bäst å min stora förebild. Så är det.

K lok
A rtistisk
R olig
I nne
N oga

PUSS Å KRAM

Fika på Botaniska

183223-30

Livet är bara sådär fint bra

183223-29

Sitter å lyssnar på Twinpeakslåten. Vädret e grymt. Tuva e fin.
Bakis... Tydligen har jag pratat i sömnen och snarkat inatt haha.
Ska strax in till stan och träffa min Bells å sen Lotta hoppas jag.
Har lovat att gå ut ikväll men vet fan inte om jag orkar.

Igår var jag å nåra kompisar på Liseberg å såg Nationalteatern. Eller mest så sprang vi iofs runt, åkte slänggungan, drack cider. Sen vann jag för första gången en stjärnvinst. HAHA!

Sen stack Sara och jag hem till mig, jag övertalade henne att följa med till Park Lane. Hon va så söt i mina kläder å smycken å vi drack en massa rödvin. Sen ut å dansade. Zamir är tillbaka från Paris, blev så glad!!!

Martina ska pierca tungan idag å jag blev så jävla sugen. Fast det blir lite svårt med tungan nu så jag vill köra sidan av läppen.... Ska in å kolla på Tribe´s hemsida nu.

En grymt kul parodi på SexyBack: http://www.youtube.com/watch?v=WL2kB75ypww

LOVE//S

Jag å fina Sara dricker vin hos mig

183223-28

Trallalaalalala

Ani Di Francos "You had time" är helt otrolig. Lyssna.

Allt känns mycket mindre svårt just nu. Jag slösar mer pengar än jag borde, äter mer än jag vågat innan, festar tills jag stupar och kramas hela tiden. Går runt med ett leende konstant och även om jag inte känner denna person så jättejättebra än så får han mig  att känna mig så bra.
Han är fin.
Hihi.
Men självklart kommer ju massa funderingar eftersom jag vart med om del innan. Man undrar och undrar. Ska jag våga igen?Ska jag lita igen?

Men vet ni. Det får gå som det går. Just nu är jag bara glad.

Love//S

Kärt återseende!

183223-27

Hej min fina blogg. Längesen jag skrev här. Tiden bara rinner iväg och stället som jag befinner mig på mestadels saknar ju internet.
Vad har hänt sen sist?
-Tuva är nu steriliserad
-Lisa har dragit till Oslo (förhoppningsvis hakar jag på i sommar/höst)
-Arvikafestivalbiljetten e bokad =)
- Värmen kom och försvann
-En del utgångar har hunnits med, bla kvällen då jag o Lisa å Sara förfestade här, sen hämtasde upp nåra kompisar i stan och drog på förfest hos Nils, sen Nef och sist jag och Sara vidare till Respekt där bilden e tagen.....
-Lite sommarkläder inköpta...

Pappa e här i helgen, imorgon springer han ju Göteborgsvarvet.
Tanken var att han och jag skulle gå ut och äta idag och det blev inte riktigt som planerat. Dyrare men mkt mkt trevligt. Hamnade av en miss på en gourmetrestaurang där jag inte kunde hålla reda på alla bestick och där man fick mousserande rosa vin som välkomst och ständigt uppassning. Massa små rätter jag knappt förstod var det var ,"hälsning från kocken". Varmrätten blev pasta med kalvfilé med mustig tomatsås och säsongens svamp, färsk basilika och parmesanost. Gott italienskt rött vin till (pappa har numera lärt mig dricka det på det fiiiina sättet, haha). Min efterrätt blev chokladpasta(låter jsukt äckligt, var sjukt gott) med italiensk vaniljglass och varm hallonnågot.....Mmmm...

Skönt å vara hemma igen, träffa Jonathan och Tuva (som visserligen e smått hystersik men helt underbar).

Imon e det dags för schlagern som man skönt nog sluppit sista taget. Men det blir förfest här och sedan Gretas såklart ;)

Nu e det dags å nana,kanske skriver mer imon.

Kärlek//S

(Läser för tillfället "Män som hatar kvinnor". Helt fast)

RSS 2.0