Sökes:Personlig shoppare



Hur ska man hinna själv?
Irrade runt på stan idag innan tåget skulle ta mig tillbaks till Norge och tvån fullspäckade dagar, bakfull och trött of course. Tror jag var inne i varenda affär och provade säkert över 200 klänningar. Allt för att slippa hitta nyårsoutfiten i London (har en tendens att inte hitta något alls när jag är stressad olch ute i sista sekund). Hittade nada.

Suck.

Hade en mysig julafton och vistelse i Gbg, utgång på lördan(Sticky!).

Fint att få träffa Tuva, även om det inte var så länge, hon har det bra hos syter och de gör mig så glad.

Nu är det bara två dar kvar typ, sen ..LONDON BABY!!

(Kommer vara rätt asocial och inte skriva så mkt alls typ inget förren jag är tillbaks efter detta årets slut. Så gott nytt år!!)

Love//S


Julanda


Julen är mysig men oj vad stressig.
Kom hem till Göteborg i lördags eftermiddag, hem till mamma och sedan ut på stan för att säga hej till Amanda som var hemma från Barcelona i ett par dar.
Inköp av julklappar i minst sagt panik på söndag och sedan en lugn skön julafton!
Fick massa fint, saker till resan bland annat. Böcker,örhängen av både mor o far, underbara fårskinnstofflor mm mm.
Imorn bär det av till Norge igen, längtar så tills när jag sitter på planet på lördag och allt är klart med lägenheten!
Iofs kommer jag fortfarande inte veta hur det blir med depositionen, men då vet jag iaf att jag gjort det jag kunnat!

Ikväll blir det Sticky, jag o Sara E satt o kolalde på klubbarna i tidningen ikväll och så fick jag se att Andreas(en asgo kille,kompis till Lotta) band, Wailing Andy spelar där ikväll.Kul! Forstod inte helt om det var förköp endast,förhoppningsvis kommer vi in!
Det regnar ute,underbart julväder!

Hälsade på Sara igår, hon hade julgran. OCH lagade mat från grunden. Sen hem till Jessica. Som OCKSÅ hade julgran. Hjälp. Är vi så vuxna nu?!?! Ska man behöva ha ångest för sånt när man e 20? Haha!
Rebecka väntar sitt andra barn fick jag reda på nyss, är i 15e veckan.Grattis:)

Var vid mormors grav häromdan. Blev jätteledsen, ville itne gå därifrån.Saknar henne enormt, och nu värre än nånsin. Har så mkt minnen av henne,och amssa massa just när det gäller jul.Känns konstigt med jul utan henne...

Nu ska jag hjälpa mamma lite med maten,akn ju inte sitta framför datorn hela tiden!!

God jul!

Love/S



Dan före dan före dan före dan före.....


Livet i kollektivet verkar bra, ikväll har det varit julmys med godis och julöl, jag var dock inte med så mycket. Var tvungen att fixa med papper till Likningskontoret. Jepp, nu ska man bli norsk!
Fick fast anställning på jobbet häromdan så då behövde jag skriva mig här. Känns kul men läskigt på samma gång. Blir en del bök med posten och myndigheter i Sverige men det löser sig.

Packar inför julfirande i Göteborg, imorn hinns det inte med för då ska jag och Anna ha julpyssel hemma hos Elin och Frida.

Imorgon drar Adam och Sofie för gott. Många som dragit nu, det känns tomt.

Och själv ska man vara kvar här ytterligare 8 mdn.

Göteborg och London känns som välbehövda avstickare från Sandefjord.

Nu bor man i kollektiv då alltså=)



Flytten igår gick bra. Josse H kom vid halv elva. När vi började packa in alla grejer i bilen insåg vi(förutom det faktum att bara förardörren går att öppna där fram så att man måste klättra för att komma åt andra sätet) att bakluckan vägrade att gå upp så inpackningen blev lite knölig. Iaf, när bilen var fullproppad hoppar jag in o sen Josse. Vi ser att backspegeln e helt sned och när Josse ska fixa till den så funkar det inte att veva ner rutan. Eller öppna dörren. Vi satt alltså helt fast och började skratta lite småpanikslagna. Vi kunde ju inte köra iväg med backspegeln sådär så vi fick banka på rutan när en tant gick förbi och gestikulerade åt henne att fixa spegeln. Hon måste trott att vi var knäppa haha.
Sen körde iv iväg mot mitt nya hem i hopp om att dörrarna skulle gå att öppna om bilen fick värmas upp lite grann. Efter några minuters väntan gick det!

Väldigt mycket grejjer till ett litet rum kan väl konstanteras, men nu har jag åtminstonde fått iordning lite grann. Fast det känns fortfarande som att man bara är på besök och det är ovant med så mycket folk. Men det e kul också!

Fick min nya kamera idag, det blev en Canon Digital Ixus 950 IS. Var t.o.m så duktig att jag köpte enn kameraväska, så den kanske håller lite bättre denna gången....

Ringde hyresgästföreningen idag för att kolla om man fortfarande kan vara skriven på ett 1ahandskontrakt i Sverige om man blir avskriven där (måste ju skriva mig "helt" i Norge om jag nu får den fasta anställningen...). Blev runtkopplad fyra gånger för att sedan få prata med en grinig tjej som först inte ville hjälpa mig eftersom jag itne var medlem. Och sen gav mig nån minut ,som hon sa. Och ändå fick jag inget vettigt svar...Får fortsätta höra  mig för...

Lyckades svälja piercingkulan igår. Så ikväll satt eFrida i ett tillböjt gammalt örhänge som provosorisk lösning. Får se hur jag gör med den...

Borde sova, imon är det återigen lite flyttstädning i gamla lägenheten som gäller, men vill prova min nya kamera!! Som inte e färdigladdad förren om en timme...

Kärlek//S




 

So hurry up let´s go don´t wanna miss a thing! Trallala



Kameran gick sönder igår. Så nu blir det ingen ny mobil till mig utan en ny kamera. Suttit på mpx i vad som känns som en evighet för att leta efter någon bra. Ville ha Canon Digital Ixus 75 i Silver eftersom de andra 3 tjejerna har den svarta. Men den hade vi inte och det känns ändå smidigast att beställa via jobbet. Så nu funderar jag på 950IS istället. Någon som har något bra råd ang det?!?

Kom på att vi f o r t f a r a n d e  inte bokat bord på nyår, Salvador och Amanda som verkade så bra blev det visst itne....får snacka mer med tjejerna imorgon.

Julfest igår hos Malin o Chris. Mycket folk,träffade en del som fr.o.m imorgon blir mina granner.

Flyttar ju till kollektivet nu och jag har ompackat o ompackat hela dan,
Hoppas nästan att det inte kommer vara någon hemma när jag kommer med alla grejjer , dom kommer tro att jag ska invadera huset. haha.

Julklappar!!Gaaaah  vilken ångest! Gillar att köpa men inte när jag itne har tid och det har jag verkligen inte nu för tiden känns det som...  Kan i och för sig handla på lördag i Göteborg, men kontrollfreak som jag är så HATAR jag att vara ute i sista sekunden.. Har tänkt att inhandla paketen till pappa,Heidi, Emil o Ida i London som plan B om jag itne hittar något inann, eftersom jag ändå inte kommer träffa dom mer inann jhag åker dit...
Och nyårsklänning!!

Och flyttstädning!!

Puh,jag önskar denna veckan kan vara över, så jag är flyttad o klar och gamla lägenheten förhoppningsvis ganska städat och julstressen borta...

Wish em luck.,....


Saknad......


Känns väldigt konstigt att komma tillbaks till Sandefjord en fredag. Kallt som in i ------ har det blivit också..brrr...

Jag och systra mi hade en grymt kul kväll igår,flängde runt på ställen tills de stängde, först kl 24, sen 01 å sist stars ´n´ bars kl 02.. Julsång med ett flummigt gäng hanns också med innan vi kastade oss in i en taxi för att åka hem.

Det blir meeeer jobb i helgen, tydligen får vi 100% övertidersättning imon och på söndag vilket inte är helt fel.

Nu ska jag lägga mig och försöka sova. Men det kommer bli svårt när inte Tuva är här.
Fina fina Tuva. Som jag vet har det jättebra i Göteborg men ändå.
Behöver inte längre passa så hon inte springer ut när man kommer hem, inte byta vatten och fylla på mat, tömma kattlåda och leka med men framför allt ingen att gosa med.........

Tur att det bara är en vecka kvar tills jag ska till Gbg igen.




Vinter i Sandefjord

Igår kom det snö. Massa massa snö och jag och Martina gick runt barsligt förtjusta!! Alla andra bangade snökrig, men efter jobbet så drog ändå jag och Martwa iväg en sväng. Insåg att man börjar bli för gammal för det, efter 2 min var vi helt slut. Haha. Men kul var det. Sen bakade vi pepparkakor hemma hos tjejerna, mysigt....

Blir en del jobb de närmsta två dagarna, 15-04 imorgon och 13-02 onsdag. Sen blir det 7färjan hem på torsdag morgon....

Jag och Josse var förbi julmarknaden på Hvaltorvet idag. Glögg och billig fika och årets första julklappar köpta=)

    

Bara nio nätter kvar....




..tills min underbar fina Tuva inte ska sova vid min sida längre...
I ett och ett halvt år har jag haft den stora lyckan att få dela min tillvaro med henne.
Hon har berört mitt hjärta och är som min dotter.

Men som jag skrivit innan finns det ingen möjlighet för henne att bo kvar här, både pga mitt nya boende och att jag jobbar alldeles för mycket och har alldeles för lite tid över till henne.
Hon kommer få det bra hos min syster, det vet jag.

        



Bloggen och Facebooks tid redan över?



Båda grejjerna ovan verkar ha dött ut en del........

Förkylningen känns lite bättre nu, ska till jobbet imon. Håller tummarna att jag håller mig frisk nu!

Hörde om konstigheter borta i hemlandet. Kalles kaviar med banan?!Wtf? Trodde det var ett skämt.. Men icke. Man kan ju undra hur tankarna gått när de brainstormade fram det..Hahaha.

Har hängt hemma hos den andra sjuklingen Emelie både igår och idag, plöjt filmer (underbara älskade, Tjenare Kungen, Crash och delar av Mannen som kunde tala med hästarna. Sandefjords bibliotek håller i n t e standarden på sina dvds haha), köpt hem mat och käkat alldeles för mkt gott!


Från i vintras



Hitta mig sönderriven och se på mig
som om kaoset inte fanns där

så jag kan känna mig vacker igen

-åtminstonde mindre defekt-



Knyt den där tryggheten runt
min påtagliga ångest

så jag kan känna mig hel igen

-även om det inte är genuint-



Lämna mig och den nyvunna lyckan som har
mörklagt vardagens alla spel

så känner jag mig lika konturlös som innan

-om inte ännu mer diffus-






Hej å hå

Jag kan
                lämna min hemstad
                                         skaffa nytt jobb
                                                                 träffa massa nya vänner  
                                                                                                    fixa med nytt boende och alla papper




Det är fyra år sedan jag flyttade hemifrån, två år sen jag tog studenten och alldeles för länge sen jag lärde mig stå på egna ben. Jag är nu vad man kallar vuxen, sköter allt mitt, har ett jobb, betalar räkningar.




                                               
Men varför hittar jag inte mig själv?


Jag är trött på att jaga, inte kunna skillnaden på mina känslor o den där bekräftelsen som gnager och tär. Att inte vilja sova ensam längre, att bara hitta någon att känna att ja det här gillar jag o han gillar mig och jag trivs. Inte för att det skulle bli problemfritt men iaf lite mindre än vad jag alltid lyckas med. Jag är sämst på att släppa tanken på någon, särskilt när jag känt något från den personen och jag är så rädd att trötta ut alla jag känner med fdör att jagh pratrar så mycket om det och det slutar aldrig förren en ny dyker upp. And so it goes och jag är så trött på det. Jag är trött på att dra till mig fel killar för att jag kanske inte utstrålar det jag vill ellwer vad det nu e jag får höra i efterhand. Nej. Men. Ja. Jo. "Det kommer Sofi" och alla klyschor jag är så himla himla trött på. Så.DSet.Så....

Första decemberinlägget...

..fast egentligen inte för nu är klockan över 24 men ändå...

Jag har åkt på en förkylning. Typsikt. Var visserligen inte superpeppad på att jobba imon (hade glömt att jag skrivit upp mig på listan..) men jag hatar att behöva sjukanmäla mig, särskilt på en helg då jag får för mig att de tror att man bara e bakis.
Det var jag iofs idag (inflyttningsfest/födelsedagspartaj hos tjejerna igår.) men inte så farligt.

Nästa fredag är det dags för vårat teams "julbord",ska bli en intressant kväll...

Jag är så trött på att haka upp mig på killar, måste ta itu med mig själv. Hoppas verkligen att gårdagens grejj kan få mig att inse att det räcker nu. Tyvärr brukar sånt förändras när man är full...Fan. Jag pallar inte me mer strul.

Nu till kanske det viktigaste.
JAG HAR FÅTT BOENDE!
I samma kollektiv där jag hoppades på ett stort rum, fast detta är bara 9 kvadrat. samma pris som för det på 17 som också var mkt mkt fräschare. Men jag har aif någonstans att bo!
Fick på festen igår höra att det kallas Mögelkollektivet..Kul....

Här kommer en liten bild på den fina utsikten från rummet. Själva rummet får ni se när jag har inrett det a la Sofi. Haha.

Natti.


RSS 2.0