Norska VG, underbar tidning, underbara artiklar!

Note to self: Sluta køpa tidning på jobbet, varje gång jag gør det så tænker jag "lite onødigt eftersom jag aldrig hinner læsa mer æn några sidor, men jag tar med den hem! Gud vilken bra idè". Som aldrig intræffat ænnu...



En ung kvinna i en gammal kvinnas kropp på funkkonsert!

Eeeeh, tror det var Andreas som brukade sæga så! Alltid ær det nåt som ær fel med mig, sjuk, sønderstressad, nackspærr, eller diverse andra kræmpor! Men jag kæmpar på!
Ikvæll spelade Big Bang & Joseph "zigaboo" Modeliste(på trummor) på Rockefeller.
Big Bang ær ett rætt stort band hær i Norge och Joseph var med i The Meters, ett funkband som høll på under 60&70-talet! Peter hade fått tag i gratisbiljetter,jag var ganska trøtt efter att ha jobbat kvæll men ville ge det en chans, och grymt var det! Riktigt duktiga musiker och skøn gammal funkmusik!

Men som vanligt blev jag supervarm och børjade svettas... Tur att jag och Peter varit ihop ett tag, å att det inte var typ førsta dejten før man kænner sig ju inte så mysig direkt! Jag upprepade Jossans mantra från Thalandresan; "bli væn emd din svett, bli væn emd din svett."Å andra sidan blev det inte lika jobbigt som på Angus&Julia Stonekonserten då jag fick sætta mig ner flera gånger før att jag var så varm att jag trodde jag skulle svimma. Nu ikvæll gick det øver efter nån timme iaf!
Vi fick aldrig se klart hela konserten heller, min rygg gjorde ont efter bara någon låt. Sækert før att jag inte jobbat på længe, stått upp hela dan osv. Å såklart før att min rygg ær som den ær..........
Nu ska jag och den hær gamla kroppen krypa i kojs, imorn blir det jobb å sen førhoppningsvis vin hos Monica! Tjo!
Hade inte kameran med mig å tror inte man fick ta kort hela så jag tog ett snabbt ett med mobilen:

Colours!

Nu har høstklæderna redan børjat komma in i butiken å jag ælskar dom færgerna! Har inte hunnit ta en bra titt æn(har fullt upp på min avdelning och på barn går det i starka færger året om!), men det verkar vara mycket mørkturkost och plommonlila! Fint!
Men!!
Sommarn ær inte slut å jag ska inte tænka høst nu!
Jag, Josse, Peter & några kompisar till honom har grillat ikvæll, druckit øl o bara njutit av iaf liiite sommarværme!








Detail(s)


Att ligga och lyssna på hans andetag och spara ljudet långt in i hjærtat.
Saker man inte tænkt på att man saknat tills man blir påmind om dom....


<3<3<3<3<3



Back on track!

Å jag har massa jag vill dela med mig av, men just nu ska jag ivæg till Bente på hembakat fika, så jag får helt enkelt återkomma senare!
MEN! Jag kan passa på att sæga att det ær:
5 månader sen jag slutade røka :):)
1 dag kvar tills jag børjar jobba (........)
å 1 månad sen midsommar, vilket betyder att det ær høg tid før mig att ordna midsommarinlægget jag tænkt gøra længe!

Semester!

Oh yes, fan vad skønt det kænns!! Har inte haft så hær lång sommarsemester sen 2007! (eller 2006 beroende på hur man ræknar...)Inte behøva stælla klockan varje dag, inget astmaframkallande lager, Styrsø, Gotland, sol, bad, lite Gøteborg.
Nu hoppas jag bara att vædret inte sviker mig :)
Igår firade vi min semester med att kæka på Jewel of India, godaste indiskmaten i stan! Jag ville vidare och dricka øl (lite før att inte kænna att jag har gått o blivit tråkig om jag ska erkænna det.....) men høll på å somna efter en øl..
Martina o Jossan har varit i stan i helgen,men vi fick aldrig till att ses! Trist, men jag hade ju en underbar helg med dom førra helgen!

Att gå från 75 B till 70 D utan onaturligheter

Fram tills igår har jag aldrig pratat med någon bhkunnig om vilken storlek jag har, utan helt enkelt tyckt att jag varit en 75B. Oj, vad fel jag hade!
Efter jobbet igår så bestæmde jag mig før att prata med Nina på intimavdelningen, jag ville ha hjælp att hitta lite nya bhar. Hon undrade vilken storlek jag anvænde och ville titta på hur min bh satt.
Nær jag stod i provrummet så flinade hon pt mig,och jag fattade ingenting.
Det visade sig att storlek på bh (och framfør allt modellen) ær en hel vetenskap.
Nær hon kom med en massa olika i 70D jag skulle prova trodde jag a l d ri g att de skulle passa, sååå stora brøst har jag inte!
(Jag har t o m i smyg gått och trott att jag kanske varit en A-kupa, men alltid kørt på B ændå...)
Tydligen har det mest att gøra med vilken typ av brøst man har, kanske inte just formen, utan hur de .. Eeeh, jag kan inte helt førklarar, men det var glasklart nær Nina och jag pratade om det.
Sen ska man tydligen alltid ha banden på det løsaste før att inte axlarna ska behøva ta stryk. Jag som har problem med stressaxlar borde verkligen tænka på det!)
Storleken var såklart riktig, så nu blir det helt enkelt att byta ut alla mina bhar till nya! Kul, men lite dyrt projekt kanske.
Særskilt nær det visade sig att Cubus modeller inte passade mig.
Var inne på Change idag och hittade en superfin, men dær kostar det ju också lite mer....
Ps. Bloggar lite denna veckan, vill skriva om midsommarfiringen, min nya kamera, musik och massa annat, men har verkligen inte haft tid. Det e mkt på jobbet før tillfællet och så åker P till Sfjord imorgon och vi ses inte innan jag drar på semester i Sverige så jag vill umgås så mkt me honom jag kan <3

RSS 2.0