...

                                                          183223-6
 

När jag kom hem idag hade Jonathan sorterat undan sina grejjer till ett hörn av vardagsrummet. Och det var städat. Fick ett leende på läpparna och just då kändes det som att det inte var så farligt.


Sen tog jag en sväng in till stan. Åkte förbi Gamla Ullevi och såg att dom har börjat riva. Konstigt, jag har aldrig varit där inne vad jag minns. Men ändå känns det så fel, alla förändringar som sker nu runt omkring får mig att känna mig lite...gammal...haha! När jag hörde om rivningen trodde jag först att de kanske skulle vara smarta och bygga hus. Typ hyreshus. Men icke. Det ska bli nån idrottsarena om jag minns rätt. Just vad Göteborg behöver. Eller nåt.


Var inne en sväng på Mc Donalds och fick syn på en äldre man. Finklädd i kostym och allt. Var bara tvungen att kika lite på honom. Han verkade inte helt bekväm med Mc Donaldstempot och den höga musiken. Såg lite allmänt förvirrad ut. Försökte liksom äta i samma takt som de andra. Stod ett tag och funderade över vem han kunde vara,vart han var på väg. Sånt är kul tidsfördriv. Nån ny popdänga spelades och plötsligt började han stampa i takt med musik. Det var dags att åka hem.


Kom att tänka på en till sak. I huset mittemot min lägenhet är det en mystisk lokal. När jag flyttade hit var alltid persiennerna nerdragna och det stod "Gbgs akut städ" med stora svarta bokstäver på fönsterrutan. De enda jag såg gå in och ut där var kostymklädda mystiska män med solbrillor som alltid åkte i mörka bilar med svärtade fönster..Sen blev det någon slags mobilaffär. Såg aldrig nån kund där och efter nåra veckor så avr det återigen dags för flyttbilen. Salong Benjamin. Då blev det mer livat i lokalen, men nu när jag tittade förbi ser det ut som nån slags resebyrå,men frisörskylten är kvar......


Nu är det dags att ta en dusch. Som vanligt tänka jag lägga mig tidigt, men minuterna rullar på fort på kvällen.


Kram och Kärlek///S


Ps. Jag ska söka till en skrivarkurs..Ska bli riktigt kul!

Ps.2 Kortet e från fredags,jag och lovely Mikkiiiiii =)


Söndagsord By Sofi

Jag skulle vilja fatta mig kort men det e mycket som vill ut, det finns så mkt att behöva skriva om.


Söndag igen och helgen verkar bara ha bestått av sova dricka äta lite skratta och dansa. En rätt sjysst kombination när man tänker efter men det är så mycket man missar, som ljuset, lugnet, promenader och bara vara.

I fredags blev det glitter och glamour och inoljade gogodansare med vita streck på rumpan där inte solarieljuset kommit åt. Karnevaltema på Queer. Ute med Zamir och hans syrra och Mikki och deras kompisar. Träffade även Jon och Sebbe och Lisette (länge länge sen) och nån frisör som ville göra mig till hårmodell. Mycket dans blev det ända tills stängning. Tog min vanliga taxi hem, alltid sjysst att få prata av sig med Dalarna-Per och fokusera på hans taximaskot Skalman.

Lördagkväll och vi hade hört om en ny klubb på Storan,minimalistisk elektro. Jag å Lisa drog hem till Mimmi för middag och förfest. Pratade om 50-talistmammor. Kön till Storan var läskigt lång och det var sjukt kallt. Stället var fullt, en ut en in som gällde, men vi skulle in. Kändes som en evighet, snön kom in i stövlarna och jag höll på att gråta av smärta. Minns att jag funderade på om jag skulle behöva åka till Axessakuten sen och amputera mina köldskadade fötter. Tillslut kom vi iaf in, riktigt sjysst musik (tyvärr liite för högt, fortfarande ont i öronen...) och blandat med folk. En del som var där för musiken och för att festa och en del som var där för att vara hippa.

Vi sprang in på toa för att värma fötter i handfat under hett vatten och allmänt tina upp. Blev en kul kväll med mkt skratt och dans som tog slut för fort(brukar inte Storan stänga 5???)


Idag vaknade jag med en ny hemlighet som har förstört mig lite grann.

Somnade om och blev vaknade igen när Jonathan och Martin stövlade in med alla grejjer från magasinet.

Minns samtalet häromdan och blev lite lättad när jag kom på att han sagt att det bara skulle vara två kartonger.

Gick upp å åt lite frukost och fick en chock när jag kom ut i vardagsrummet och såg alla kartonger och tavlor och svarta säckar och det enda jag tänkte var : "2 kartonger???"

Men tydligen var det jag som hade missuppfattad och nu skulle dom beställa pizza och det var det.

Lotta ringde och frågade om hon fick komma över. Hade först tänkt säga nej för att jag bara är så jävla bekväm i att slippa faca att jag kanske inte mår så bra. Men kände att jag saknade henne så hon kom hit. Vi snackade. Det gör vi bra. Hon verkar förstå mig och vi pratar om grejer som ger mig nya ideer till skrivandet. Har haft sån skrivkramp ett tag och vart rädd att jag mist allt igen men bara vetskapen om att jag kan k ä n n a mig inspirerad och vilja skriva, lugnar mig.

La Belle et le bad boy (en återupptäckt låt som är helt underbar och alla verkar gilla) går på repeat och bakfyllan känns verkligen av idag.

Telefonerna ringer och ringer. Sms hit och dit.Pappa som vill veta allt och undra hur vi ska göra med pengarna och mamma. Bad jonathan svara och säga att jag var ute på promenad för att slippa prata med henne och för att hon inte skulle vara orolig eftersom det är söndag och jag var ute igår. Han hälsade att hon skulle ringa mobben. Stängde av den, känns alltid som en bra tillfällig lösning. Såg nyss att hon skickat mess om att jag kan höra av mig om jag vill. Skönt. Slippa det dåliga samvetet.

Lotta började pyssla med datorn och jag fick sätta mig ner och skriva ner allt jag behövde skriva om idag för att inte glömma av.

Gick ut för att hämta lite dricka och insåg att Jonathan och Martin stuckit, tydligen hade dom sagt hej då men det hade jag missat.

Pizzakartongerna låg kvar och sallad och dricka och bestick och kartonger i hela vardagsrummet och jag kände bara att det där är inte hans rum det är mitt rum också och så här orkar jag inte ha det. Såg att det var en del pizza kvar så den snodde jag som hämnd.Lök i den. Urk.Tuva som försöker dricka upp vattnet. Suck.

Pratade med Lotta om J, att jag inte orkar ha det så här mer men inte vågar säga det till honom. Varför ska de va så svårt? Jo för då funkar de en vecka och sen e det samma sak igen. Orka.

Och så sitter jag här och bloggar om det istället.Inte för att han kommer läsa det, tror inte han vet att jag bloggar.Han vet inte så mycket längre. Vi e så långt från tighta man kan vara nu.


Dagens låt: MC Solaar - La Belle Et Le Bad Boy (http://www.youtube.com/watch?v=dXzVGmOF97A)


Honey, I´m home!

Jag o Jessijess

Hade nog lyckats förtränga det alla pratade om igår, för när jag tittade ut imorse blev jag verkligen förvånad av snön.

Tog på mina fina gummistövlar och tyckte jag var jättesmart...Vilket jag tyckte ungefär tills jag stod på Redbergs och vagnen skulle komma om 47 minuter å mina fötter höll på att bli istappar. Hoppade på bussen istället.

Försöker göra mitt bästa för att minnas sommaren och ha något att drömma om. Hade på mina rosa blomörhängen i keramik idag och kom ihåg när dom inhandlades i somras i Christiania. Vädret var kanon och alla problem kändes så långt borta. Saknar verkligen värmen, Malmö och allt. Låter som en klyscha(vilket det är) men tiden går verkligen läskigt snabbt och ibland känns det bara som man gör sitt bästa för att hinna med.


När jag gick på vagnen på väg hem såg jag Jessica stå där mitt framför mig. Min älskade fina underbara jessijess. 17 år har vi känt varann...17 jävla år :)

Vi har inte setts på ett par veckor å jag blev bara så glad att se henne. Hon bad mig kolla min mobil, hon hade precis tänkt på mig och ringt för å kolla om hon kunde komma över..

Så vi drog hem till mig.Skulle ju egentligen hem till mamma och käkat men bara tanken på att gå ut igen å det gjorde ont i mina fötter. Hon gick nyss, vi har suttit i soffan,käkat kycklingsallad, pratat, kollat reseprogram och drömt oss bort till Idre (ok Jessi, det såg faktiskt jävligt mysigt ut!) och bara slappat.


Mamma ringde och informerade mig att om hon och pappa hade varit gifta idag hade det varit deras 20-åriga bröllopsdag idag.

Dom hade tänkt gifta sig på alla hjärtans dag, men då reagerade farmor eftersom min farfar dog en alla hjärtans dag.. Så dom tog veckan efter istället, och på bröllopsdagen hade hon sagt att "ja det är ju trevligt, förutom att Carl b e g r a v d e s den 21a februari en gång i tiden".


Ps.Gick igenom min mail nyss, hade fått ett från Åsiktstorget eller vad det nu var, där de titulerade mig som Fru...!?!?Haha


Helgen i korthet å idag då

Så va helgen slut... Fort går det..
Var helt slut i fredags, Lisa kom förbi en sväng på kvällen, vi satt och målade och skrev och snackade massa skit, trevligt som alltid!
Sov alldeles för länge i lördags, åt frukost vid 17.... Sen var det dags för förfest hos Lisas kusse som inte öppnade när vi kom..Så det blev en öl på kingshead först, sen tillbaks till kussen. Sminkning, skvaller och lite vodkashots å sen bar det av. Velade lite mellan Tranquilo,Nef och Sticky men det blev Tranquilo.
Riktigt riktigt kul, kanske liite  för mkt alkohol för min del.. kom tillslut hem vid 5.tiden.
Sov bort halva söndan,så sjukt seg och bakis..
Men vi lyckades samla ihop oss och stack iväg till Spritluckan. Inte lika kul som vanligt eftersom jag fick nån slags filosof-fylla där jag hellre ville gå runt o fundera å spana folk än dansa. När jag gick längs avenyn insåg jag att det (som vanligt) itne går nattrafik på helgen. Kom på att jag fick ett kort från en Taxi Gbg-snubbe som jag åkte med ett par gånger i höstas. Slog honom en signal, han skulle egentligen inte jobba utan var bara å tvättade jobbilen men skjutsade hem mig ändå. Gratis. Det finns underbara människor.

Försov mig idag.
Men fick fixat lite ändå, bland annat vann jag kampen mot Trygghansa!Helt underbart!
Det har ju vart så mkt strul fram och tillbaka sen datorn pajjade i somras. Först ville de inte ge mig ersättning alls och efter överklagan och många om och men gick de med på att betala ut ca 3000. Jag propsade på lagning men de sa nej. Så jag lämnade in datorn på felsökning ändå å det skulle gå på 2300 allt som allt. Ringde min handläggare på T-H idag som e rätt trött på mig vid det här laget, och gick tillslut med på att betala in 1300 på mitt konto utan att ens se någon faktura. Haha. Vilja bli av med mig eller vaddå?

Va hemma hos mamma också och käkade indiskt, gott! Fick fixat mina knappar som lossnat på två favvotröjjor och beställa från H&M.

Tuva (min katt) har börjat spy igen. Två gånger rättare sagt.Fyy.. Så det får väl bli av ställa bort min älskade blomma som hon gillar att käka på. Den trivs inte uppe på min gaderob....

Tydligen har vi fått en inneboende tre veckor framöver. Tydligen tyckte inte J att han behövde fråga mig först. Tydligen heter hon Emma. Verkar trevlig, men jag känner inte alls för å va trevlig tillbaks.

Nu ska jag hålla löftet till mig själv om att lägga mig tidigt!

Natti!

Helgens ord: Acid Jazz
Helgens låt: Moloko- Fun For Me


I don´t quite know how to say what I feel,but hey here I go

183223-3

Jag vill skaffa mig en begagnad symaskin....Så mina ideér kan blir riktiga saker.

Jag vill köpa massa nya smyckesgrejjer, så jag har något kul att sysselsätta mig med.

Jag vill köpa pastellkritor och akrylfärg så jag kan fortsätta måla.

Jag vill orka så mycket mer än vad jag gör.

Jag vill träffa någon att hålla i handen.

Men hur ska jag kunna förklara?Ska jag förklara?Eller ska jag gå igenom detta själv?

Jag vill bara förstå saker och ting.

För nu är allt bara ett stort frågetecken.

Mina vänner och min familj. Ni betyder allt för mig.

Love//S


Alla hjärtas dag.HAHA

183223-1


Idag har jag varit riktigt, riktigt trött. Orkade knappt stå upp när jag lagade mat hemma hos mamma.

Ändå försov jag mig imorse, så jag har sovit 9 timmar... Jaja, kanske så det är ibland :)

Jag och mamma satt och beställde från H&M-katalogen. Jag har ett litet problem. Ja, i-landsproblem. Alltid när jag ska köpa en vårjacka blir den vit. Jag är så jävla trött på det. Så varje år tänker jag att jag i n t e ska köpa en vit. Å sen står man där i affären och fegar ut för den jättefärgranna och tycker den svarta känns för höstig och så blir det en vit ändå. Eller kanske en krämvit. Haha. Men nu får det räcka med mina 4-5 vita jackor hemma. Så det så.

Och mamma. Haha. Svart, svart, svart. Jag försöker verkligen få henne att köpa lite färger men det går inte så bra. Hon har panik över sitt gråa hår. Som är fint! Och som itnee alls syns mindre med färger.. Men men..Alla har vi våra grejjer vi hakar upp oss på.


Har gått med på www.lagenhetsbyte.se idag. Vet ju aldrig när Jonathan hittar en egen lägenhet och då vill jag inte så där med en alldeles för hög hyra. Men så e man ju kräsen där med.. Jag kan absolut tänka mig en etta, men vill gärna ha balkong. Det är nästan ett måste. Å gärna badkar.... Den får gärna ligga i typ Linnéstan också å inte kosta mer än 2000 i månaden.. Någon? :):)


Dagens låt: Peter&Björn -Young folks


AntipluggSofi

Hej å hå.

Var hemma hos mamma och käkade idag. Det e två månader kvar till min födelsedag, men ja började redan skriva på min önskelista :)

Detta året blir det mest grejjer till min lägenhet.. Jag vill verkligen fixa till den, men har aldrig tid och dessutom finns det alltid roligare saker att lägga pengarna på.. Kan man tycka ibland..

Sen finns det ju saker som inte kostar något som jag ändå måste ta tag i. Som att betsa den där jävla byrån, få upp hyllorna och möblera om litegrann....Nån dag....!

Och detta med att kastrera Tuva... Fick lite panik sist jag var å köpte kattmat hos veterinären.. Jag hade ju tänkt se hur jobbigt det blev när hon blev könsmogen och kanske ta kasteringen lite senare..Men hon jag pratade med på Smådjursakuten tyckte inte alls det var en bra idé. Hon menade att det kan vara så att om katten kommer in i det där beteendet som att kissa inne och gå runt och jama som en galningn så kanske hon fortsätter med det även efter kastreringen...Och tydligen var en lämplig ålder 6 mnd... Tuva är nu 8 mdn,snart 9..shit vad tiden går fort!

Detta hände förresten precis när jag fått min lön och kände mig lite nyrik. Men p r e c i s när hon slagit in den jävla dyra kattmaten så sa hon att de just nu hade en kampanj. Kastrering och mat för 990kronor... Hade hon sagt det innan hon tagit betalt hade det ju varit perfekt..Men nu får det vänta..Funderar på att låna pengar av pappa till det, för jag tror inte jag kommer ha råd nästa månad....


Ikväll har jag tänkt fortsätta med mina smycken, har inte gjort det på ett par veckor.. Men det känns som att jag inte har den ron till att sätta mig ner och bara slappa, måste alltid ha tusen saker att göra. Stressar jag ner inbillar jag mig att jag inte kommer kunna få upp farten igen.. Det där behöver jag jobba på...

Sen ska ta å titta i H&M-katalogen....Har inte vågat göra det, jag vet att jag kommer beställa för mkt mer än vad jag har råd med. Haha.


Åh.Bella kommer ner till Gbg snart...Ska fira hennes födelsedag. Gud vad jag saknar henne..Min lilla plugghäst (hon pluggar för oss båda för fan)


Ah, det får räcka för idag.

Jonathan e på väg hem och behöver datorn för att plugga..

Är det bara jag som inte gör det???


Love//S


G city massive!

Klockan är över tre och nattugglan i mig får leva ut, det är helg :)

Idag har jag äntligen lärt mig ladda ner musik! Evighetsgöra, det är hur mycket som helst jag vill ha!

Det blev en kul kväll igår! Lisa kom hit och vi fixade iordning oss. Först hamnade vi på Bliss och sedan Tranquilo. Fick ett jobbigt plåster efter oss som absolut inte förstod våra hintar, tyckte nästan synd om honom. Sen lyckades jag missa vagnen jag skulle ta till centralen me d Lisa bara för att jag självklart skulle in på 7-eleven. Sen fick jag för mig att vagnen bara gick från Brunnsparken. Å istället för att ta den snabba vägen tog jag den via Avenyn. När jag väl kom fram hade jag precis missat vagnen. Fy fan vad kallt det var. Kom hem vid 5-tiden nånting och låg kvar i sängen tills det var dags att åka hem till Mogge.
 

Just det haha. När jag väntade på vagnen märkte jag att en kille stod och stirrade på mig hela tiden. Han satte sig några säten framför mig och vände sig om och tittade på mig hela tiden. När jag gick av och vagnen sen körde förbi vände han sig om och bara tittade.. Hehe,skumt. Men jag tar väl det som en komplimang :) (Ja jag tittade i fickspegeln men allt var som det skulle haha). Nu i efterhand kom jag att tänka på att det kanske var samma kille som i somras hoppade av vagnen med mig, sprang fram till mig och sa "Jag måste bara säga att dina strumpbyxor e jättfina, det var allt" och sen gick vidare..

Hos Mogge blev det ganska lugnt med schlager. Han blev glad för sin present!Hittade ett fint kort där jag skrev att presenten blir att jag bjuder på middag. Han tyckte fredag blev bra,så jag funderar på om vi inte ska ta Manana, så kan man ju förfesta där sen innan utgång...


Efter schlagern skulle alla ut men jag kände mig alldeles för trött för att hänga på. Så jag tog en sväng förbi Lisa.Hon hade lyckats hitta den där underbar alåten med Blaze dom spelade igår på Bliss (Do you remeber house har jag för mig den hette....).
När jag var på väg till mamma gick jag förbi Becca. Såg massa ballonger utanför och kom på att Melvin snart fyller ett år. Slog henne en signal och gick upp å sa hej. Kom fortfarande ihåg koden. I trappuppgången kom så många känslor tillbaks. Första lägenheten.... Känns som evigheter sen och som igår på samma gång.


Sen hem till mamma då. Hon håller ju på att göra sig av med allt onödigt i lägeheten så varje gång jag kommer dit är det nya saker jag ska ta med hem. Idag hade hon hittat mitt första bibliotekskort från 1990,några pärlplattor o smågrejjer jag gjort, massa papper och två små kort på henne och pappa. Lämnade kvar allt där förutom korten. Känns konstigt att se dom sådär på bild, de såg så lyckliga ut. Det var från -86, tydligen nån månad innan jag blev till i Österrike (vill man veta sånt?!). Och idag kan dom inte ens prata i telefon.


Kom hem strax efter tolv och sen dess har jag bara legat i sängen och laddat ner musik. Men nu är det dags att sova,imorn ska jag på bio med mamma och sen hem till henne för middag.

Natti!


Anna Nicole och billiga cerat

Stod yrvaken på busshållplatsen när jag fick en gratidtidning upptryckt i ansiktet. Anna Nicole Smith död. Tragiskt. Where did it all go so wrong?


Present till Mogge skulle ju inhandlas idag. När jag kom in i Nordstan hörde jag något jag tyckte jag kände igen... "Tell me this night is over...". Mmm.. Följde musiken och där runt hörnet satt The Ark och sjöng för en ganska liten folkmassa. Damn vad snygg Ola var live, haha. Hursomhelst hittade jag ingen bra present. Blev sur och grinig. Hade huvudvärk. Skulle möta upp syrran på Järntorget och kände mig inte alltför peppad. Men blev på bra humör igen efter en dos Karin, en fika, massa prat och lite fönstershopping.

Lotta stack hem idag, kändes lite trist och konstigt. Men det är nog bra att ge varann lite luft och inte umgås hela tiden. Men har haft en grymt kul vecka!

Btw, ett mail exade häromdan. Hey remember that time? Well not anymore. Gaah... Back off!

Ska ut med Lisa ikväll, vart vet vi itne än men ut ska vi iaf! Höll på å banga, men hon peppade upp mig. Thanks! Det ska bli sjysst å få komma ut!

Går förresten lite trögt med skrivandet, hoppas det lossar lite i helgen.

Imorn e det dags för Mogges lilla schlagerkväll. Uff. Schlager. Ska försöka överleva musiken för hans skull :)


Dagens låt: That time - Regina Spector


Bye bye you - welcome me

Det e onsdag och här sitter jag med ett stort vinglas. Vitt vin med päroncider för Lotta spyr annars. Haha.
Ikväll e det reggae på Pustervik. Ska upp tidigt imorn men e peppad som fan.

Försökte övertala Zamir o hänga på,det gick inte så bra. Inte heller syrran va på. Va e de me alla folk?! haha.

När jag satt på vagnen på väg till Nils förut så såg jag en gammal kompis. Vi va bästisar hela låg o mellanstadiet och sen blev det som det blir ibland. Har inte sett varann på 6 år så jag trodde inte hon skulle känna igen mig. Men så vinkade hon. Ibland stöter man ihop em folk man haft så mkt med men som man nästan glömt bort. Märkligt.

Nils ska förresten tydligen börja plugga till hotellchef eller nåt. I Australien på värsta slottet. Såg det ut som iaf. Ännu en som sticker isf. När är det dags för mig?

Jag o Lotta möttes upp efter Nils och käkade på Andrum. Underbar mat, mysigt ställe.

Fick ett mail från en person idag. Stängde ner datorn, nej vill inte. Fy. Varför?
Men!Det ska inte dra ner mig, ikväll e det reggae. Så det så.



Dagens ord: Nostalgi
Dagens låt: Damien Marley- "Welcome to Jamrock"


Kärlek till alla mina fina
///S


Life will smile for me

Shoo
Sitter här med ett plåster på näsan. Ser nyopererad ut.
Märkte idag att Tuvas pälsa var full av tovor. Tuvas tovor, toviga Tuva. Typ.
Så jag försökte reda ut dom. Trassla lite, klippa lite, trassla ut. Jävlar vad meckigt...
Men! Så fastnade hon med sin ena tass i mitt halsband och sen gick allt fort. Ett lite djupt sår rakt över näsan. Snyggt.

Skönt att få lite rutiner i min vardag igen, men jävlar vad kallt det var imorse när jag stod och väntade på bussen. Inte ens skinnhandskarna hjälpte, så kallt att jag bara ville gråta.

Känns som att jag lär mig mer och mer hela tiden, denna dagen har varit riktigt lärorik.
Jag växer som människa känner jag.
Och jag är så glad att jag fått tillbaka min inspiration! Börjat med poesin igen.
Och visst, självkritiska jag är itne helt nöjd men med tanke på de framsteg jag gjort bara de senaste dagarna så kommer det bli grymt.

Men ska jag vara helt ärlig har dagen (och gårdagen) varit jobbig med.
De som vet vet. Och förstår.
Ibland lyckas man trassla sig in så oerhört i sig själv och just nu känns det riktigt omöjligt att hitta ut.
Men jag ska klara det, jag måste. Det måste gå. Upprepar jag hela tiden.

En nära vän hörde av sig idag. Blev glad, blir alltid så lugn och harmonisk i närheten av honom!
Han har gått och kärat ner sig, vilket jag självklart är glad för, men samtidigt blir vår kontakt inte lika tät och det är trist.
Men jag unnar honom allt bra, han är en underbar människa.

På eftermiddagen åkte jag hem till mamma. Vi hade inte setts på ett tag och även om det blir en del telefonprat så är det alltid roligare att ses. Satt och snacka en stund, sen styrde jag kosan hemåt.

Saknar syrran, hoppas vi kan ses något i veckan...

Just det, Mogge fyllde år igår så imorgon blir det ut på stan och leta present till festen på lördag.

Å så kom Lotta vid 18-tiden, hon ska stanna nåra dar.
Känner mig bara så bekväm och avslappnad med henne och med tanke på hur allt är just nu är det behövligt... Hoppas att hon kan hjälpa mig lite med skrivandet ikväll, hon är en pärla!

Dagens ord: KÄMPA
Dagens låt: Devil look - Salem Al Fakir

Nu är jag tydligen även en bloggare :)

Efter att ha ändrat de felaktiga uppgifterna jag fyllt i på fyllan (Man från Ale) och suttit ett tag och försökt lista ut hur sajten funkar så var det dags för mitt första inlägg!

Jag tänker hoppa över nån slags presentation av mig själv, man får bilda sig en egen uppfattning allt eftersom.

Har ju som målsättning att skriva lite här varje dag.... Får se hur det blir det haha.

Helgen var grymt kul! En nyvunnen vän som flyttat till Gbg var här. Efter många om och men och lite förvirring hittade hon hem till mig.
Var ute både fredag och lördag... Fredag var kanske ingen höjdare, men kul hade vi ändå! På lördan joinade Lisa oss, det blev mycket dans och skratt och filosoferande och brownies... Mmmm... Fyllekäket skapar liiite ångest dan efter men det får det vara värt (8 brownies på en helg, inte illa)
Tydligen var det underbart väder i lördags, vilket jag antar att vi lyckades sova oss igenom.

Och idag var en stor dag. Början på något stort för min del. Och det känns riktigt bra, tror det kommer gå strålande. Är grymt motiverad iaf.

Var och klippte mig idag. Har nog bara vart hos en riktig frisör en eller två gånger, my Jessijess brukar annars fixa det. Men jag chansade och hoppades på en glad och livlig frisör som kunde pigga upp mig (satt uppe och skrev till kl 3 inatt...4 timmars sömn och Sofi är trött trött)
Men icke. Jag möttes av en ung tjej som knappt tittade mig i ögonen.
Jag kunde inte sluta på att fundera vad det var för fel. Dumpad? Drömyrket kanske inte var som hon förväntat sig? Eller bara allmänt dryg?
Fick kväva gäspningarna.
Hon alltså.
Jag var mest häpen.
Jaja.Jag satt iaf där och tjurade och tyckte att ett leende kunde jag iaf få.
Det roligaste var att jag gick därifrån med en fin ny kalufs. Det var jag inte beredd på.

Jakten på den perfekta frisören fortsätter...Några tips?

Inhandlade 3 nya skivor i fredags.
-Bip Apple rappin´ - hiphop från sent 70-tal och tidigt 80- tal...
-Salem al Fakir - Mkt bättre än förväntat, lyssnar på den just nu..
-Regina Lunds diktcd. Föll för titeln "Förlåt!Nej, jag menar aj".Stora bonusen var att den var riktigt bra, särskilt spår 7.

Köpte även en del kläder. Har lovat mig själv länge länge att spara undan alla pengar till resor och min tatuering som jag vill ha NU. Men.... Jag är en slösa....
Lever lyxigt en vecka, fattigt i tre. Thats me :)

Är så glad att jag börjat skriva igen!!!
På bussen hem bara längtade jag efter att få skriva.

Vilket är precis vad jag ska göra nu.

Tills dess, kärlek till er alla

//S

RSS 2.0