Värk o värk

Nyss hemkommen från jobbet.
Min vänstra axel värker något in i ------- . Mina fötter är som dom brukar, stortån och lilltån har fått en slags vit nyans och jag har ingen känsel i dom. Men annars är det bra efter ytterligarer 12 timmars jobb.
Skönt att det bara blir 8 timmar imon o på fredag.
(Imorgon kommer mamma o syrran!!)
Dricker Cola som vatten och drömmer om serienummer.

Idag kom jag att tänka på en sak. Har faktiskt aldrig jobbat med killar på det här sättet. På mina tidigare jobb(tänker främst på ett) har det varit 90 procent tjejer/kvinnor. Och jag kan ju säga att det är en HELT annnan stämning med killar. Jävligt kul iaf, tycker jag hitttils.
Som att vi 6 pers som jobbade över idag lyckades klämma i oss 3 stoooora pizzzor (förutom en bit då då....) . Men då var ju iofs 4 av oss killar. Sen fick vi även med 9 liter cola, trots att vi bara beställt 3...Gissa vad jag dricker nu?!

Idag innan jobbet körde jag och Josse till Larvik för att utforska denna vackra(tyckte mest det luktade sopor överallt) stad och för att få mig piercad! Det gick inget vidare, den som skulle öppna 12 valde att öppna senare just idsag och på det andra o enda mer stället var inte piercaren där idag. Jahaja. Och i Sandefjord finns det en , eller ska finnas åtminstonde.´Hittade numret på nätet häromdan o när jag ringde kom jag till en sur hårfrisörska som informerade mig om att hon är trött på att folk ringer fel, tydligen har det blivit ngt fel på nätet....
Dessutom lyckades vi att åka alldeles för sent från Larvik o kom 5 min sent från jobbet. Då körde vi ändå som dårar, men skyller på traktorn som hamnade framför oss.....

Nattiiii

Gääääääsp

Sådär ja, så var klockan fyra!
Första dan på jobbet efter förra veckan sjukskrivning.
Tänkte ta det lugnt nu i början. Haha. Jobbade 14-02 idag, var rätt lugnt på kvällen o jag o Josse ville ju inte lämna Ben alldeles ensam mellan 24 o 02 haha. Hade hoppats på att få ta en liten sväng i trucken också, men så kom chefen förbi o jobbade några extra timmar. typsikt.
Skönt iaf att Josse tog bilen idag, shit vad kallt det är nu på kvällarna!!!

Imorn e det 14-02 som gäller igen.,fan jag borde lägga mig nu o få lite sömn.

Räkningen som min idiot till fd inenboende påstods sig ha betalat är i n t e betald.
Kände på mig att det var nåt skumt på gång så jag bad mamma ringa o kolla om den verkligen var betald.
Vilket den inte var.
Ok om man är arg/sur/ledsen på en person, men att dra det så långt är så omoget och patetiskt.
Bara för att HAN har betalninganmärkningar behöver han inte dra över det på mig också-.
Nä tack o lov att jag inte längre har något med den människan att göra!
Betalade nyss räkningen, hans lilla hämndprojekt misslyckades.

Natttin natti

Åh, kära nån, vilken dag. Jag är så full av intryck. (à la Ernst of course)

Visit hos pappa o familjen i Oslo i helgen. Det visade sig att de tær dyrare att ta bussen från Sandefjord och hit æn från Gøteborg.
Sol och bad i fredags, kræftskiva igår (bilder kommer) och en promenad i skogen med pappa idag(hade jag vetat att vi skulle gå endast i lera hade ag valt andra skor æn mina små ballerinas som jag nu fått skrapa lera av).
Just nu regnar det sådær hærligt som det bara kan gøra på sommaren.
Jag længtar lite hem, konstigt att kalla Sandefjord før hem nu men det ær det ju, om æn bara tillfælligt.
Fast jag har sovit gott i en tempurmadrass, nu væntar luftmadrassen....

Ær nyfiken på skvallret, det var ju jobbfest à la cowboytema(om ja minns rætt) igår!
Och imorgon kommer Josse med sin lilla racerbil, haha. Hon ska hænga med nær jag ska pierca mig på tisdag(har æntligen fått tag i numret till tatueraren i S-fjord) och eventuellt gøra en sjælv.

Har kænt mig mkt bættre hela helgen, men så idag børjar febern kænnas av igen.. Fan.

Funderar på nær jag ska berætta om min lilla decemberresa før jobbet. Kænns som att det inte ær så lægligt nu nær jag vart sjuk i en vecka. Det verkar vara rætt stenhårt med nærvaro dær, oavsett om man ær sjuk eller ej.Hm.

Fan,har ætit sjukt dåligt sen jag kom till Norge, alldeles før mkt onyttigt!Ska bli ændring på det from NU!

pussokram




Här kommer huset att trivas bra, här kommer jag att trivas bra. Och vad kan det bli då? Jo, bara bra.

OBS!Hädanefter kommer jag hedra Ernst genom att sätta hans citat på mina rubriker.


Idag är det sjukt nog 3 veckor sedan jag kom hit.
Har lyckats dra på mig magkatarr eller liknande, läkaren sjukskrev mig veckan ut och jag hade fått för mig att med sjukintyg skulle det inte vara några problem att få ersättning av Manpower men ack vad fel jag tog. Det var tydligen ändå gränsen på 60 dagar som gällde där och istället skickade dom mig till Trygdekontoret, som i sin tur krånglade och ville ha en massa pappar och skit av Manpower, som i s i n tur lät sura när jag ringde för åttioelfte gången idag. Lite ursäktande sa jag "hoppas jag itne ställer till massa besvär nu": Blev rätt paff när man svarade !"ja lättast hade ju varit om du inte var sjuk utan jobbade": Heh. Samma här du!!

Sen irrade jag runt på stan och letade efter tatueraren som verkade helt omöjlig att få tag i. Tillslut stötte jag ihop med en bekant som visade mig vägen, men det var stängt.

Resten av dan tillbringades i soffan med ett glasspaket, allt jag lyckas få enr vilket kanske förklarar den oooerhörda trötthet jag känt sen i torsdags....

Idag fick jag nån konstig känsla i magen, vet itne riktigt vad det var. Hemlängtan? Tror inte det. Maria jobbar hela tiden och idag fick Josse besök av familjen (Hon har för övrigt fått bil!!wihiiie.så kanske man slipper åka skidfor till jobbet i vinter). Satt på balkongen själv. Underbart väder. På kvällen kom jag iaf ut på en lite promenad, men de märkts att de e brist på tjejer här. Jag blir så nervös när folk i bilar stirrar så efter att ha snavat runt lite grann gick jag hem igen.

OIch upptäckte att i Marias rum får vi tag i trådlöst bredband via nån stackars dum granne! Jag är numera överlycklig.

Man hör polissirener dagarna i ända här. Va fan håller folk på med?

Tjohooo och nattinatti

ps. josses blogg :  www.poopie.blogg.se
rasmus(en ny kollgea) underbara hatablogg: www.rasmushatarallt.blogg.se


Love My Way

Så har man bott i Norge i snart tre veckor då. Har inte alls varit bra på å skriva här,ska bättra mig!
Vi har ju inte internet, vilket gör det hela svårare.
Har börjat vänja mig vid detta ställe nu, stan kan man ju nästan utan o innan vid det här laget, jobbet börjar man komma in i o det verkar vara ett riktigt sjysst gäng som ska börja jobba natten i höst!
Vette fan om jag ska ta truckkort längre,kursen kommer ju hållas om en mnd, men när man ser hur dom håller på på höglagret typ 5 meter upp i luften när ja fortfarande står o klamrar mig fast på stegen på 1,5 m så börjar jag undra...fast det kan ju alltid vara bra att ha å andra sidan!

First Price e märket som gäller,man kommer undan rätt billigt med maten då fast trots de så har de nästan bara blivit pasta pesto sen jag kom hit.

Kompisarna påstår att jag redan pratar norska på fyllan haha.

Har lyckats vara sjuk två ggr sen jag kom hit, första fyra dagarna o nu i fredags så kom illamåendet. Har suttit i hela helgen och jag vet inte alls om jag kan gå till jobbet imorgon. Kanske inte var så smart att börja jobba heltid o dessutom jobba över när man inte jobbat på ett tag....

Pappa o syskonen och Heidi var och hälsade på förra helgen, nu till helgen ska jag upp å hälsa på dom i Oslo och helgen efter det kommer mamma o syrran hit =)
Nu i helgen har Marias kompis Markus varit här!

Lägenheten är fin o rymlig, bara några små detaljer som behöver fixas inom snar framtid, nu visar det väl sig hur pass snabb värden är.... Grannen under har flyttat in, en lärare med en bordercollie som skäller hela tiden. Men dom verkar helt OK.

Utelivet här...Hehe. ja det finns en hel del puber och så men det verkar vara två ställen alla hänger på, Blue Marlin och Cactus. Dessutom e de nästan bara folk ute på lördagar.

Stan är liten och alla känner alla.

Igår joinade Josse oss på jobbet som redan börjat drömma om att plasta och paketera...

Saknar inte Göteborg. Inte själva staden iaf...

Har inte haft så tur med vädret, från första dan vi började jobba var det stråladne sol, sen dåligt till helgen, Måndagen blev det fint igen och så dåligt till helgen.....

Jobbade kväll hela förra veckan och när jag satte mig på balkongen på kvällen för å ta en nattcigg så upptäckte jag att himlen här e helt fantastiskt! Som i Dals-långed, inte alls som det är i storstäder!

Det är rätt sjukt ändå, för 3 mnd sen trodde nog varken jag eller Maria att vi skulle hamna här. Att vi ens skulle lämna gbg...å nu sitter vi här..

Lisa och jag och en kompis till henne försöker ju styra ihop sydamerikaresan! Jag hoppas fortfarande att de inte sticker i januari eftersom jag inte kan sticka förren i mars. Men idag fick jag reda på att karnevalen i Rio e i slutet på januari...faaan.Den vill man ju inte missa....

ÅÅhh...Det var jättelänge sen skrev ngt på Poeter..... Vill få skrivarlusten tillbaks...
Har däremot läst jävligt mkt sen jag kom  hit, kul =)

SÅÅÅÅDÄÄÄÄR
En liten uppdatering på mitt liv alltså ;)

Byebye for now

RSS 2.0