fröken bakfull

Blir inte mkt bloggande nu för tiden, internet hemma funkar inte längre...

Älskar min nya madrass, äntligen slipper jag sova på den iskalla luftmadrassen. Tack Olle =)=)

Livet här i Sandefjord leker på precis som vanligt.
Gått på det nya skiftet nu. funkar bra.

Nu har hälften av oss svenskar fått sina kära truckkort, så nu får man se upp inne på höylagret. (Du vet att jag syftar på dig nu va...haha). Men inte jag alltså, bestämde mig för att inte ta det. men fan vad kul det verkar!

Jobbar ju numera varannan söndag (eller ja fast för det mesta kommer det nog bli lördag också...) men trots det blev det festande igår. Jag och JOsse anslöt oss till gänget som hade förfest hemma hos Rasmus o Kalle. För lite sömn, för mkt alkohol, som vanligt en strålande kombination för mig. Gick in till stan med Kalle och Martina, men plöstligt var jag ensam..ingen övrigt kommentar om det haha. Väntade på resten utanför Cactus eftersom dom  inte lyckades få tag i taxi (laaata jävlar) men tillslut gav jag upp, köpte en hamburgertoast på Mix o drog hem.
Mått pyton idag på jobbet.



Skumt väder och roliga artiklar!

Sandfjord är en konstig stad. Imorse halv sex när jag och Josse cyklade till jobbet var det en plusgrad ute och jag fick köra med dubbla sockar och raggsockar,3 lager tröjor och en yllekofta,jacka,halsduk och tjocka vantar.

Var jättetrött på jobbet,av någon konstig anledning känner jag mig piggare när jag bara sover 4-5 timmar än när jag sover sju, men det kanske bara är inbillning...

Lyckades välta ut massa bärbara datorer på betonggolvet på jobbet idag, hade glömt att sätta ner eketrallan och plötsligt välte dom...Pinsamt, men sånt som händer I guess.

Orkade inte jobba över idag och när jag kom ut från lagret möttes jag av ett hällregn. Underbart...

Angående simningen, jag fick nog med vatten för idag iaf(tack alla idiotbilar!!), så 1-0 till mig Josse ;)


Så här såg det ut när jag kom hem: 


Packade in en massagestav idag(nej,ingen sån, vi är ett anständigt lager!) som hette PMS. Haha!


Kalle fyller 20 på fredag,så jag antar det blir fest i helgen, tjoho!


--------------


På båten hem från Sverige hittade jag en artikel i Aftonbladet, här är delar av den:


"Är du beroende?Testa dig själv!


Att toleransnivån ökar

Du måste ha mer och mer för att få ditt behov tillfredsställt

Att konflikter uppstår

Både med andra människor och inre konflikter uppstår.T.ex att man struntar i förpliktelser.

Abstinens

Återfall

Du inser att ditt användande gått överstyr och försöker sluta- men misslyckas.

Sinnesförändringar

Upptagenhet


Så tar du dig ur beroendet:

-Be om hjälp

-Förebered dig på ett återfall

-Var envis

-Du är inte ensam"


Och vad handlar den om??


Den nya drogen såklart!

Hahahaha.


Så var det måndag igen(vilket innebär att det snart e helg.vart tar tiden vägen???)

Blev en spontantripp till Götet i helgen, riktigt kul! Fick höra att Olle på jobbet skulle ta bilen dit för att hälsa på en kompis, å det gav ju mig möjligheten att haka på=)
Hann träffa mamma, syrran, Jesse, morfar, Zamir o Mikki, Mogge, Sebbe, Martina o Sara E!
Lugn kväll på fredan, kom fram rätt sent, jessi kom över t mamma å visad ekort på lägenheten hon o Daniel köpt i Bagaregården, den såg superfin ut!
På lördan gav jag mig ut (underbart väder!!) o träffade massa kompisar, sen middag hos mamma med syrran som även hängde me mig och Sebbe och Mogge ut till Gossip o sen Gretas!
Kul helg helt enkelt!

Blev alldeles sentimental när vi började närma oss Gbg, även om jag itne trott jag saknat stan....
Kändes konstigt med så mkt folk(särskilt på söndan, här i norge e ju allt dött då)
Skumt att inte ha en egen lya att dra hem till också! Åkte förbi och hämtade upp lite post, dpm har fått det jättemysigt!!

Idag var det då dags för jobb igen, var faktiskt ovanligt pigg även efter att jobbat 12 timmar. Ska försöka jobba mkt övertid denna vecka!!
Har tackat nej till truckkortet btw, kom på att jag inte e såpass peppad till det att det är värt pengarna. Trodde det skulle vara bättre betalt efter man tagit det..
Men men, det ska bli kul å se hur det gåtr för de andra!
Här i Sandefjord var det tydligen party i helgen, väntar med spänning på bilderna ;)

Jobbar tidigt denna vecka, och den här stan kör tydligen inte med gatlyktor(vad har man dom då till????!)
Så jag cyklade i mörker och blev bländad av bilar som inte såg mig, fy fanb. Imorn ol resten av veckan cyklar jag med Josse!

Nattinatti!

Wanna check out my work?



Det brukar vara plast i denna.


       
städaren


Mr Evil


Specialleverans.

17 år....sinnesjukt!!!


Min älskade Jessijess ringde idag. Saknar henne sjukt mkt. 17 år har vi känt varandra, helt galet....
Hon finns alltid där när jag behöver henne och känner mig utan och innan.
Du vet hur mkt du betyder för mig!

"And some of us has rolled since we were young...."

Love you!


       


Snart helg...igen...sen måndag..å så helg igen.

För trött för å tänka egentligen men okej.
Rasmus sa häromdan att det enda man ser fram emot här fan e helgerna o att dricka. Det e tragiskt, men sant. Okej om man är här en såpass kort period som vi, men det e ju inte konstigt att dom här i stan är som dom är haha.

I lördags var det iaf Em-kval och Rasmus o Kalle hade lite förfest hos sig med nästan hela svenska gänget , förutom Maria som var hemma och tog de lugnt (fan det gjorde hon rätt i!)
Vinöppnare gick inte att öppna så Andy försökte sig på diverse knep, syl och borrmaskin, tills han till sist fick ner korken i flaskan. Rasmus körde den klassiska fyllegrejjen, tro att tvn e plan, ställa ngt på det, som sedan rasar ner. I detta fall öl, över tv-spelet.
Alla blev med andra ord väldigt fulla och glada och hela gänget lyckades ta sig in till stan(Killarna bor i ett hus vid en åker,förstår ni att vi bor på o en liten stad när t o m åkrarna ligger nära stan?!?!)  och sedan Blue Marlin och Cactus i vanlig ordning.
Ölpyramiden byggt av mig bara så ni vet haha.

I övrigt=Jobbar, sover, sitter lite på nätet. Det e det jag gör nu. Jag och Josse skulle åkt och simmat innan jobbet idag, men tog oss sovmorgon istället. Skönt. Imorn blir det kanske att jobba över både innan och efter jobbet, så att säga.

Natti!
       


Lite kort från S-fjord! de första sju korten tagna av min syster.

                 

Vår "nya" tvättmaskin

183223-51

Var tänkt att jag skulle jobba 06-18 idag med, men jag orkade verkligen inte utan jobbade "bara" 8 timmar...
Idag ska jag laga massa mat att ha i frysen till jobbet o så, tvätta, läsa o lägga mig tidigt!!

Igår skulle våran värd fixa våran tvättmaskin (hela historien har jag redan skrivit om). Jag hade sagt att både jag och Maria skulle jobba, men ändå fick jag ett sms igår vid 12 där det stod " du må låse opp". Ahahahaha.. Han har egna nycklar och han visste att vi inte skulle va hemma. Vilket jag messade tillbaka. Kom hem efter sex och sprang in i badrummet för att kolla in tvättmaskinen. Det som hänt var att själva skruvmojängen var borttagen och på golvet låg en sketen tång. "Jaja, dom gör väl det en annan dag". Tills det ringer på dörren och värden kommer in för att "visa mig hur tvättmaskinen fungerar". "Jaaaa, det är bara att använda tången här ser du och bara skruva så här och så funkar den". Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta utan sa att nu skulle ja duscha så nu fick han gå.

So thats it folks! Check out våran tvättmaskin. Hoho.

Candi Staton- You´ve got the love, helt underbar låt, dock svår att hitta originalet på youtube (yepp de e där ja hänger eftersom internet e för slött för å kunna ladda ner).
Här e en av versionerna, en av de bättre.
 http://www.youtube.com/watch?v=x7dMGw3uzEU&mode=related&search=


Har börjat vänja mig vid piercingen nu! Men jag har upptäckt att det är lite svårt att skratta med den(och det är något man gör på vårt jobb..mkt!), eftersom jag får för mig att den kommer åka av när den skaver emot eller hur man ska säga. Så nu kör kör jag tungan-för-piercingen-skrattet. Josse påpekade "ja, hoppas bara du slutar skratta så snart". haha. ser inte klok ut.

Hittade en kollegas sida på nätet, visste inte att han tog bilder. Och fan va fina! Blir så sugen på å börja fota igen...

Jag känner mig lite småfebrig hela tiden, hoppas mer på att det e den gamla förkylningen som inte släppt så jag inte bli sjuk igen ...

Lägger ut lite bilder från Sandefjord, för er som inte har facebook. (Helt sjukt det är egentligen, allt o alla hänger där)

//S

Att pierca bort ilska funkar jävligt bra och gör tydligen det hela mindre smärtsamt

Inatt drömde jag att alla mina tänder bara lossade. Brrr.

Vaknade till vid 4 inatt och höll på att bli ihjälskrämd när jag skulle smyga upp o hämta nåt i köket eftersom Maria visst låg där o kollade tv. "Vi har råttor i huset. Dom krafsar". Jag som senaste dagarna hoppats på att det var min granne som fixat. Men efter hon sa det kunde jag inte höra nåt annat.Ikväll har jag roat mig med att tejpa över alla ventiler.

Var i Strömstad över dan idag på ärende och för att köpa öl och sprit till vänner.
Åka färja efter alkohol dan innan och för lite sömn+ riktigt mkt blåst =sjösjuk Sofi. Stapplade runt i Taxfree som en tok medans båten gungade helt galet mkt.
Använde min sista femma på en enarmad bandit i hopp om att vinna lite pengar till något, typ sprit. Gick väl inte så bra...
Gick ut på "soldäcket" för att lugna mig med en cigg, gav inte upp när dörren blåste upp men när ciggen blåste iväg gick jag in och la mig å försökte sova...
Norskan verkar iaf stå väldigt bra i kurs eller vad man nu säger, får man ut en 20 000 är det fan nästan 25 000 svenska =)
På hemresan var det jag o 200 gamlingar från Röda Korset som åkte. Satte mig i baren för att få läsa min nyinköpta bok i lugn och ro men hamnade mitt i RKgänget som pratade öronen av mig tills vi var framme. Haha. 

Josse hämtade upp mig efter jobbet och äntligen hittade vi till Tönsberg! Men killarna på jobbet kan ju bara hålla tyst om att det är bra skyltat dit!
Piercingen i vänstersidan av underläppen blev iaf äntligen av!!

Idag ska jag VERKLIGEN försöka lägga mig tidigt, sjukt trött....

Borde lite mer på min intuition + fördomen mot sliskiga norrmän = så sant.

Jag som tänkte skriva ett glatt inlägg efter en kul helg med mamma och syrran på besök..
Men icke, vilken skitdag idag. Småsprang till Josse imorse för å möta upp henne vid bilen (i 4 graders värme kl 5.30....).Och så är hennes nyinköpta bil paj.
Fick panikcykla till jobbet efter först ha sprungit hem för å hämta nycklar och väcka hela huset...
Kom sent till jobbet och sedan kommer mamma o syyran förbi och berättar att värden varit förbi för att titta på kylskpået(du förstår i det här huset är tvättmaskin,kyl o frys paj, de påstådda fixningen av lägenheten så som lagning av fönster i badrum och målning blir aldrig av.,....) berättar han att vi inte får bo kvar här för han tänker visst flytta in i lägenheten själv... Bullshit, eller så har frugan kastat ut honom.
Visst, man kan väl inte kalla det vräkning men det känns så.
Hela hans sätt påminner mer om en barnunges än en vuxen man.
Så nu måste vi alltså flytta mitt i vintern, vilket känns lite bökigt eftersom vi måste ha tag i en omöblerad lägenhet där man får ha med katten.
Fan.

Dessutom verkar det inte som att jag får ledig i december när pappa o jag o familjen ska utomlands, resan är redan bokat för länge sen...Kul..

Men!Som sagt,mamma o karin kom i torsdags med massa mat, cigg o en baccardi!
Hade det jättetrevligt, i lördags åkte vi till IKEA i Oslo där jag fick köpt massa bra saker och sedan tog vi en vända förbi blåsiga världens ände. Lagade god mat hela helgen och i lördags kväll tog vi en sväng på stan med tjejerna!
På vägen hem i lördagsnatten hittade jag och Josse en kille som satt o skrev sms bakom en bil på hennes gata. Han visade sig vara ett stort Kent- fan, så när Josse gick upp för å sova satt han och jag kvar en stund och sjöng Kent. Bra att jag blev påmind om dom, länge sen jag lyssnade på Kent. (Gör det dock nu..)


Imorn bär det av till Strömstad över dan, skööönt å slippa jobbet en dag=)

Saknar er alla där hemma, men det verkar inte som att jag kommer hem förren till jul..
Vill jobba ihop mina pengar fort fort och dom kommer ju inte av sig själv :P

Pussokram//S

RSS 2.0