Lite av mitt december i bilder

Julbak i Göteborg:




Packning inför osloboende:

Väldigt bra egopics, oooh!:


Hall:

Lite av v-rum & kök:

Julafton, på väg mot Nesodden:



Bror under klappöppning:

Suddiga syskon:


Pojken med fräknar. Världens finaste. I min världsfinaste pälsmössa:) Haha:


Imorgon skålar jag in det nya året!

GOTT NYTT ÅR!



Dan före dan före doppareda´n


Och var är julstämningen? Inte hos mig iaf. Trots julmust (25 norska kr för 33 cdl på deli de luca, enda stället här som har det....), lussekatter, pepparkakor och julmusik på jobbet i flera veckor.

Idag dog mina ipodhörlurar så jag köpte ett par nya dyra (suck) (fast jag fick centerrabatt,wieee!) sjuuukt bra som stänger ute ALLT ljud runt omkring dvs även julstressen. Mmmmmmmmmmm.

Jag är ju kattvakt åt Beate i 2 veckor. Hennes katt är inte klok och går oss på nerverna. Dessutom är jag fiskvakt. Som den underbara människa jag är :)


Kill Bill Vs. Sex And The City


Det är så man ska göra med en kille som krossat ens hjärta!
Döda honom, inte gifta sig med honom.
Eller ja, ni fattar vad jag menar.

För övrigt kan jag tipsa om de här tankarna en annan bloggare hade om filmen. 

Lättnad, förhoppningar, förlängd saknad.


Jag har inte skrivit något om det här på bloggen vad jag minns (men vad vet jag, lider ju av tankspriddhet ggr 1000) men jag har efter mycket trixande, lite tjatande och många sömnlösa nätter äntligen fått lov att hyra ut min lägenhet vitt från 1a januari till 1a oktober, och även hittat en hyresgäst som idag skrev på kontraktet.

Och med det gjort lättar en stoooor sten från mitt bröst, och jag kan äntligen ge Oslo en rejäl chans. På riktigt.

Men det innebär också att det dröjer innan jag får bo i samma stad som min syster igen.

Och det känns jobbigt, men det får gå.

Om du läser det här syrran så vill jag för övrigt gärna se Broder Daniel-dokumentären med dig, har du sett trailern?
Jag blev alldeles tårögd.
Det är trots allt inte så illa så länge vi lever, drömmer, andas.
Syskonkärlek = Forever



Minneskonserten var för övrigt underbar, vacker och sorglig. 

Hold on to your friends.

Tack hjærtat.

Læs om ni vill



You beside me.

(Afraid you´ll see me
and be scared by all the thoughts I´ve tied)

Pepparkaksbak och glögg hemma hos en kompis till min syster ikväll.

Imorgon hoppas jag på ett positivt besked.

Och i väntan på det läser jag Lottas gamla blogginlägg och saknar vårat häng:



"2007-02-12
La belle et le bad boy
Efter en helg i Göteborg åkte jag hem på söndagen, men återvände redan på måndagen igen. Hem till Sofi, min nya vän. Vi bara hänger där och käkar mat och skrattar och när hon inte är hemma hänger jag med hennes inneboende. Han är homosexuell och skitsnäll. Eller så skriver jag. Jag förbereder mest för ett kommande steg. Är inte redo ännu. Det kommer. Det är pausigt med punkter. Man måste ju andas ibland. Veckan som gick, gick väldigt fort, men den var härlig. Sedan tog jag bussen hem till landet. Trivs jäkligt bra där med styrkan som sliter i mina mössor.


"2007-02-25
Måste skynda nu
Antingen så bjuder man på sig själv eller så sitter man hemma och tycker synd om sig själv.

Det var meningen att jag skulle ta pendeln hem men jag tog spårvagnen hem till Sofi. Jag kände att jag behövde träffa henne. Jag sitter här nu, på hennes säng och vi snackar om viktiga grejer. Vi snackar om hur många semlor man kan äta innan man tillslut heter Semla. Nej, det gör vi inte alls. Vi snackar om hur man käkar upp en pizza för att jävlas på inneboende folk som inte tar reda på efter sig. "Äh, vafan, nu käkar jag upp hans jävla pizza för jag är fan bakfull!", säger Sofi och hugger in. Jag glor på henne när hon mumsar i sig en pizza - allt för att jävlas. Jag tycker hon är cool, men jag hade inte kunnat gjort så själv.

Jag väntar på ett sista fikamöte innan jag tar pendeln hem. Kanske kan det leda till roliga jobb i sommar. Det är roligt med spontanträffar och som dessutom kan ge utdelning. Annars är det inte värt!

Oj, nu spillde Sofi ut vattnet på golvet. "Synden straffar sig själv, eller gör som J.T och sjung What Goes Around Comes Around", tänker jag och skrattar lika mycket som Sofi."



"2007-02-04

Shut up Chicks

Tog spårvagnen när dagen kändes skriven för dagen. Efter en arbetsvecka var duschen välbehövlig och det var läckert att välja helgkläder. Rummet städades aldrig, det lämnades stökigt - enbart för att städa på söndagar är min favorit. Jag doftade billig parfym men det stank okey för jag skulle få komma ut ikväll. Träffa Sofi, hänga på hak och snacka om hur gott det är med brownies och speciellt om hur fult det är med snygga överdrivna fantasier. Det blev en relativt lugn fredag. Brölsång på spårvagnen från den sista sommaren med Ted Gärdestedt, enligt Sofi. Nicklas Strömstad, hade inget med underhållningen att göra. Och, vi skrattade som bara fan... Det enda jag minns sedan är Sofi som tjatar på mig att inte somna.

Min kropp var garanterat ett block och bläcken hade tagit slut för längesedan.

Vi vaknade med knutar i håret och ett golv med tomma sevenelevenpåsar och 2 urdruckna colapetflaskor. Humöret var fluffigt och vi skrattade om alla internskämt som föddes kvällen till ära. Sedan ville Sofi skriva och jag fick ett impulssms om en fika vid 15:57 någonstans i närheten av centralstationen. Fika och fika - öl och strips med beasås funkar likabra när jag ändå var lite bakfull. Vinkade ses snart och vagnen förde hem mig till Sofi igen. Basilikapuckar och coscos, tända ljus och Dirty Dancing gick förbi när vi höll på att missa tiden till hennes kompis som gömde sig på rediga platsen. Vi halsade en halv flaska rött och vi stod helt plötsligt i molnet av Göteborgs prostituerade gata. Vi skyndade därifrån och tog ett par öl på Jammy och därefter Pustervik. Vi tre hade kul och det var värt varenda steg därifrån. Varenda fritt andetag har varit värt.

Det är värt att komma ut ibland.

"Jag ska måla mitt nagellack svart!",
säger Sofi när hon bestämmer sig för att måla naglarna.

Det är värt att komma ut ibland."


Så här kunde vi se ut när vi röjde på Pustervik:



Och förresten...

....så var solnedgången igår helt magisk.
Önskar så att jag kunde fått till BRA kort, men jag har nog inte rätt kamera för det.......
Åh åh åh.
Men ungefär så här såg det ut i alla fall.


Mjao!!



Tycker ni bilderna ser lite halvtaskiga ut? Suddiga? Dåligt ljus?
Well, Café tyckte visst inte att jag skulle publicera deras bilder på min blogg.
Hmmm, tänkte jag, vad gör jag då? Jo precis jag fotar fotona! Haha, tog bara typ 30 min extra med allt krångel! Tack, kära tidning å här är bilderna ändå. Vad gör man inte för konsten?





Sätt dig på den här och rotera!


Hittade det här på youtube idag (fråga mig inte hur, ibland hittar man de konstigaste sakerna) och blev så förbannad.
Grafitti kan vara fint, men klotter.

Whats the point?!?!


Får bara lust att spreja skiten i deras ansikten istället.



Men det finns undanklart såklart, om man nu väljer att kalla detta klotter. Jag kallar det vackert, och dessutom finns det en mening med det. Förutom att få ut en cool kick av att polisen kan ta dig, sprida din fula tag och förstöra.

Kolla hela videon, lova!!

PEACE



Before you gave me your sweater I think I didn´t realized I was cold.

Sitter och kollar lite på resor. Det går inte så bra. Vilket kan bero på tre saker:

1 Jag är alldeles för trött för att kunna tänka klart

2 Min oförmåga att leta upp just sånt här, har för mig det var Josse som kollade upp de mesta när vi var runt om i världen, även om jag SEN hoppade in och researchade efter att ha fått ngt att gå på.

3 Det finns för lite info på nätet

Sista känns kanske tveksamt, haha.

Varför letar jag resor?
Jo: Förutom att personen jag hittat (eller som hittat mig,eller vi som hittat varann; ja ni fattar) inte bara ger underbara kramar,flera ggr om dan berättar hur fantastisk jag är, inspirerar mig, får mig att skratta, har världens finaste leende,älskar Dexter,kysser mig knäsvag och får mig att tänka positivt när jag trillar ner i mina neggosvackor, så delar han min avsky för vintermörkret. Så det så.


December, har du några hjältar kvar?

Sitter i Josses o Ems lägenhet nu, ska precis säga hej då.
Om lite mer än två veckor flyttar dom hem till Sverige och imorn flyttar dom ut ur lägenheten.
Sitter och är lite sentimental, har så mkt minnen härifrån och dessutom är tjejerna de sista från "originalgänget" som sticker hem.

Fan vad kul vi har haft i denna stan!!

Puss

Ps. Får bli lite bilder från året här nästa gång ja skriver från min dator!


RSS 2.0