Klant

Kom hem trött och superhungrig efter jobb, slängde in en sån där mozarellapizza i ugnen och packade inför Sandefjord medan den stod inne- effektiv är mitt mellannamn!

Det vara bara det att när jag tog ut pizzan och lite smidigt skulle hiva den på skärbrädan så lyckades jag tappa den. Givetvis hamnade den med fyllningen neråt. - Klantig är mitt förnamn!

Vi dammsög igår. Jag var som sagt huungrig, så jag slängde på fyllningen igen (all, eftersom inget satt kvar på pizzan). Det såg inte så aptitligt ut men smakade gott. - är äcklig mitt efternamn?


......

Jag tror jag har gått i bloggide. Mindre än en månad kvar till julafton, iskallt ute, men soligt idag, åker till Sandefjord imorgon, sover mycket, jobbar, sover lite till, pussar på P och längtar efter våren. Inte så roliga saker att blogga om, därav inga inlägg.
<3

Note to self: börja ta kort med kameran igen...



Blir lite trött på denna crapkvaliten. Haha.
Här kommer iaf lite kort från förra helgen!
















Inspiration!

Jag är något trött på alla sjukligt smala modeller, hur mycket vackrare och kvinnligare är inte det här??


Christina Hendricks



Sara Ramirez



Petra Tungården




Hoppas lånet av bilder är OK....


Motivation!

Igår bangade jag träningen men idag så! Bente ringde nyss och var jätte opepp men jag lyckades övertala henne (tror jag!). Jag sa att vi i alla fall kunde ta en promenad dit, om vi inte orkar mer än så har vi alla fall fått en promenad. Jisses, vad svårt det ska vara att komma igång med träningen...

Jag hittade ny musik precis, har inte hunnit lyssna på så många låtar än, men vilken röst!
Och så är jag ju lite svag för människor som gör något aktivt för en bättre värld:


"Dennen has been a part of The Mosaic Project, a San Francisco Bay Area-based non-profit organization, since its inception. The Mosaic Project works towards a peaceful future by uniting young children of diverse backgrounds, providing them with essential skills to thrive in an increasingly diverse society, and empowering them to strive for peace. As The Mosaic Project's Resident Rock Star, Dennen created an original musical curriculum for the program, which they released as an album called Children's Songs for Peace and a Better World, in 2003. It won a Children's Music Web 2004 Award [1] and a Parent's Choice 2004 Approved Award."
-wikipedia




Zzzzzzzz

Jag är så trööööött!
Förstår inte vad som händer!
I förmiddags var jag hos en lärling på Toni&Guy och fick klippt mina toppar, hon tog nog inte mer än 5 cm så det syns inte så mycket, men känns så mycket fräschare!
Sen kikade jag in i den nyöppnad Moods of Norwaybutiken på hegdehausveien, ååååh så mycket fint!
Blev helt kär i en vit tunik i ren silke (som jag tyvärr inte hittar bild på..) som satt som helt perfekt..Tyävr har jag inte 1400:- över till det just nu...
Jag hade ju en tunika i ren silke för nåt år sen(från VM), men jag lyckades förstöra den i tvättmaskinen.. Det är så himla skönt att gå runt i silke! Så sen dess har jag letat och letat,Varnergruppens butiker har inget sånt tyvärr. Säkert fel prisklass för dom.. Baaaah

Tydligen så gjorde dom små ärendena min kropp så utmattad för jag vaknade nyss i soffan (satte alarmet om jag skulle somna, vilken tur..).

Sen har jag blivit kär i ett par skor (surpirise) från Michaela Forni´s nya skokollektion 7 days!



GEEEEEEEEEEE MIIIIIIIIIIIIIIG!

(Men mest silktunikan...)

161110


Tonight´s the night!

Martinas buss var 30 min sen och kom inte hit förren vid typ tio i nio. Men vi håller tummarna för att han inte börjar spela direkt! Åh vad kul det ska bli! Jag har druckit ett och ett halvt glas vin och har redan lycvkats börja spilla.Med tanke på hur sällan jag dricker nu för tiden så kanske det inte e så konstigt :)

Jag älskar adrenalinkicken jag får efter Håkans konserter.. Som att allt jobbigt slits ur kroppen och bara ersätts av glädje. Fint.


Besviken....

Fick häromdagen reda på att Topshop inte kommer öppna i Norge (den skulle ingå i Varnergruppen och ligga på Kar-Johan, alltså personalrabatt där och kanske en chans till karriärmöjligheter.....). Dom har ju legat i tvist med en man som har patent på namnet för sin/a små butiker som säljer kläder. Och Varner ville inte gå med på miljonkraven. Vilket är jävligt synd för min del (och alla shoppingglada som bor i detta land) men också SJUKT korkat för dom miljonerna skulle de lätt tjänat in... Riktigt besviken :(

Dessutom fick jag ännu en tråkig nyhet (i klädväg jag vet, i-landsproblem etc)när jag gick förbi Friis&Co-butiken vid majorstukrysset igår. De ska stänga!! Fuuuck! Det hade varit halva priset på allt i butiken i nån månad, så nästan allt fint var borta men jag hann fynda en fin svart sak (ska egentligen vara klänning men jag ska ha den som top till höga jeans) som var nedsatt nästan 1000kr.. Wiiie :)

Nu-säng! Det har varit jobbiga dagar på jobbet, vi fick 15 pallar på 1 dygn men nu verkar det som att vi ska ha varustopp i minst en vecka. Puh! Dessutom ett fungerande sådant, förra gången kom ju alla pallar från "stoppveckan" veckan efter och då är ju hela grejen i princip lönlös...

Imorgon kommer världens bästa Martina hit, Håkankonsert,rödvin, träffa Josie, tjejsnack, VeroModafest och kanske någon promenad(?!) står på schemat!


randomlovelylovepics.
















(vet inte var originalbilderna är från, men jag lånade dom från http://unicornhurricane.tumblr.com/)



Sjekk prisen assa!! Haha

Ville komma till läkare redan ikväll och få Erymax mot bihålorna, men jag väntar nog tills imorgon...
998 NOK för 15 min!! Galet!

Allmennavdeling

Medlem dag Medlem kveld Kunde dag Kunde kveld
Særlig kort konsultasjon hos allmennlege 382,- 478,- 509,- 637,-
Kort konsultasjon hos allmennlege 600,- 749,- 799,- 998,-
Middels lang kons. hos allmennlege 825,- 1031,- 1099,- 1374,-
Lang konsultasjon hos allmennlege 1162,- 1453,- 1549,- 1936,-
Særlig lang kons. hos allmennlege 1367,- 1708,- 1822,- 2277,-
Helsekontroll hos allmennlege 1268,- 1268,- 1690,- 1690,-

Det er et pristillegg på 25% på kveldstid og 40% i helgene.

 

På tal om ingenting, mitt godisstopp går inget bra, som alltid faller det när jag blir sjuk, särskilt när jag har en dålig dag.. Det står en halv kladdkaka i kylen... Inte länge till ;)

 

På fredag är det Håkankonsert och jag HOPPAS Martina kommer, hoppas, hoppas... Ska ringa henne om 2 timmar..

 

 


(Idag försöker jag dansa bort min förkylning)


Gjorde precis Marabous chokladtest och tydligen passade mjölkchoklad mig bäst. Det är inte min favorit direkt, men jag tyckte att beskrivningen passade bra in på mig!

"Energiknippet.
Du älskar att prata med folk och stannar därför alltid och klappar på främmande hundar eller håller upp dörrar extra länge. Hela din person utstrålar energi.

Du är social och har alltid haft lätt för dig i skolan. För dig är det viktigt att ständigt utvecklas på jobbet. Du är en typsik stadsbo som plötsligt kommit på att miljön är viktig. Om priset är rätt, eller designen på förpackningen, handlar du gärna ekologiskt eller miljömärkt."

Och så fanns det också en spotifylista som dom trodde skulle passa en, och den passade perfekt idag!
Vissa låtar inte så mycket, men de allra flesta! Sen kan det ju hända att jag bara är väldigt mainstream men visst är det kul när sånt stämmer så bra?!

Update på förkylningen:
- Hostan är värre
- Snuvan är lite bättre
- Lika trött, lika varm
- Ställde in massagetimmen imorn :(

Kollar Greys Anatomy som vanligt och i förra avsnittet var det en kille som hade blivit hemskickad tre gånger för en "vanlig förkylning" där snuvan vägrade ge med sig. Och så visade det sig att han typ höll på att snyta ut sin hjärna eller något i den stilen. Och jag som alltid sagt att man inte alls blir hypokondrisk av den serien......



...

Det borde nästan komma upp en bild på mig när man googlar/wikipediar förkylning.
Nu- bästa sambon har gått och köpt pizza till oss. Mmmm!

Det blir inte alltid som man tänk sig.

Imorse vaknade jag snorig och med huvudvärk, men tänkte att det skulle bli bättre. Packade gymväskan och åkte iväg till jobbet. Men det blev inte bättre, å istället för att träna och träffa Lisa efter jobbet så fick jag åka raka vägen hem och klägga mig i sängen. Sju timmar senare, sex Greys-avsnitt, ett Ben&Jerry-paket och 1,5 liter Pepsi Max senare ligger jag här och tycker synd om mig själv. Bajs. Jag som varit så duktig med att inte äta godis och sett fram emot att träna. Helvetes skit.
Det sägs att positiva människor är friskare än negativa. Jag hoppas att det inte är helt sant för i så fall måste jag vara världens mest negativa människa. Och det är jag inte. Jag spyr ut mig mycket dåligt, för att få det ur mig, men innerst inne är jag positiv, glad mot alla människor jag möter, sjukskriver mig inte från jobbet så länge febern håller sig under typ 38,5, gillar livet och att hitta på saker och träffa nya människor. Så nej, ingen kan komma och säga att jag är negativ! Just därför känns det så surt att ha världens kassaste immunförsvar.
Jag käkar vitaminer(visst jag glömmer o ta dom vissa dagar, men på hälsokosten sa de att de var så starka så det gör inte så mkt),  har mössa,halsduk och oftast vantar på mig, ullsockar och varma skor, har slutat röka och äter clementiner. Life`s a bitch.
För några timmar sen ringde det på dörrn och där stod Bente med en kompis hund som hon passar ikväll.
Hon kom bara förbi för att lämna lite Oreos doppade i choklad, min favorit! Hon är underbar :)

Det roliga med att inte ha något att göra är att man kan ta massa webcambilder:










Stressig fridag


Kom hem till lägenheten för en timme sen efter en heldag på stan. Kiropraktorn fick knäcka min nacke rejält denna gången och så övre delen av ryggen i vanlig ordning. Jag vill bara att min rygg ska bli bra, så himla himla mycket.
Sen mötte jag upp Josie och fick köpt mina grejjer på Cubus jag längtat efter, det bidde en vinteransiktskräm från Clinique(som nästan var för dyr t o m med rabatten...) och en bodylotion från Sans Souis som jag hoppas min hud inte kommer reagera på. Å så en kavajvässare variant finare eftersom den jag köpte på jobbet för ett tag sen inte ville vässa min kajal utan bara äta upp den. Å så en jobbtop, med ett muntert tryck! Eeeeh. Nja. Men fin va den!
Sen fick stackars Josie stå ut med att följa med mig till massa sportaffärer för att leta efter väskan jag vill ha, Redrock från Bergans. Som inte fanns någonstans. Tillslut fick jag G-sport till att ringa Bergans och kolla om dom kan beställa en till mig, hoppas det funkar! (Det roliga är att väskan e helsvart förutom ett litet tryck i vitt med två skidåkare. Så Sofi, som hatar att åka skidor!)

Min nacke gillade inte att kånka runt på den tunga träningsbagen, jag lyckades få sån där nackspärr light(när det hugger till när man tittar åt sidan och det blir helt varmt och stelt ett par minuter) fyra gånger idag! Det var rätt så skönt å få komma hem!
Och eftersom min fridag är min fixardag så har jag lyckats boka in
- Ny kiropraktortid nästa onsdag
-Besök hos Svein Torp Klinikken nästa måndag (svindyrt massageställe, jag hoppas det är så bra som hemsidan och min kiropraktor påstår...)
-Klippning hos Toni&Guy(hos elev of course, jag är nog ruinerad som det är. Eller blakk som man säger på norska!) om två veckor.

Nu- Göra flygande jacob som ska vara resten av veckans matlåda!



Ps. Jag glömde ju skriva om jobbgrejen. Jag blev alltså erbjuden att bli butikschef på en Vero Moda butik. Jag är jätteglad att de frågade mig! Det var inte ens min gamla chef som tipsade om mig utan regionschefen själv som kom att tänka på mig, om jag förstod det rätt! Var på möte och funderade i nästan en vecka, men bestämde mig till sist för att tacka nej. Hade jag fortfarande jobbat på Vero Moda idag hade jag inte tvekat, men jag trivs så bra på Cubus och inom Varnergruppen. Min chef, mina kollegor, lönen, personalrummet och mycket annat. Det hade såklart varit jättekul att få en egen butik! Det var ju det jag drömde om när jag flyttade till Oslo! Men jag känner att jag kan jobba mig upp där jag är nu, och skulle jag av någon anledning tröttna på Cubus så finns det ju massa andra butiker inom Varner. Så jag tror möjligheterna är bättre här!


Vad jag älskar med detta klippet...

...är låten(en av mina favoritlåtar, både med Knife&Gonzales), tolkningen, scenspråket, blommorna i håret, strumpbyxorna, läppstiftet, hennes födelsemärken i ansiktet, rösten, utstrålningen, ALLT!
Jag är inte världens Idolfan just för att det känns så himla slätstruket, men hon kör sin egen stil och är grym! Hoppas bara inte Idol gör henne till ännu en poptjej henne om hon skulle vinna.




Todo

Välja:
-Headerbilld
-Typsnitt
-Bakgrundsbild

Jag har gjort nada. När ska jag ha tid? Jag har massa kompisar jag vill träffa men tar mig aldrig tid. Fast Bente och Josse träffar jag i alla fall oftare än skamligt lite.
Helgen i Göteborg var fin men försvann alldeles för fort. Moa har lärt sig att säga dedär/tittadär eller något i den stilen och är hur söt som helst. Precis som mammas nya katt, Xavi.
Min rygg gör ont igen, jättejätteont, ska till kiropraktorn imorn och sen ringa ett massageställe som ska vara bra. Dock står det inga priser på deras flashiga hemsida så jag gissar dyrt, men värt. Förhoppningsvis värt iaf.
Är också inne på min femte dag med huvudvärk. Jobbigheter.
Nu ska jag bläddra i kokböcker och hitta spännande recept, kolla greys, bilder och sen nana.
Träningen har jag kommit igång med, skönt!


RSS 2.0