Snart helg...igen...sen måndag..å så helg igen.

För trött för å tänka egentligen men okej.
Rasmus sa häromdan att det enda man ser fram emot här fan e helgerna o att dricka. Det e tragiskt, men sant. Okej om man är här en såpass kort period som vi, men det e ju inte konstigt att dom här i stan är som dom är haha.

I lördags var det iaf Em-kval och Rasmus o Kalle hade lite förfest hos sig med nästan hela svenska gänget , förutom Maria som var hemma och tog de lugnt (fan det gjorde hon rätt i!)
Vinöppnare gick inte att öppna så Andy försökte sig på diverse knep, syl och borrmaskin, tills han till sist fick ner korken i flaskan. Rasmus körde den klassiska fyllegrejjen, tro att tvn e plan, ställa ngt på det, som sedan rasar ner. I detta fall öl, över tv-spelet.
Alla blev med andra ord väldigt fulla och glada och hela gänget lyckades ta sig in till stan(Killarna bor i ett hus vid en åker,förstår ni att vi bor på o en liten stad när t o m åkrarna ligger nära stan?!?!)  och sedan Blue Marlin och Cactus i vanlig ordning.
Ölpyramiden byggt av mig bara så ni vet haha.

I övrigt=Jobbar, sover, sitter lite på nätet. Det e det jag gör nu. Jag och Josse skulle åkt och simmat innan jobbet idag, men tog oss sovmorgon istället. Skönt. Imorn blir det kanske att jobba över både innan och efter jobbet, så att säga.

Natti!
       


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0